Starbucks Arlanda terminal 5 (Foto: Göran Ingman)

Ibland händer det. Jetlag efter senaste resan sammanfaller med påskhelgen och kollandet av resenyheter glöms av för en stund.

Då, precis då, briserar 2013 års hittills största nyhet.

Dreamlinerns batteriproblem eller SAS nya direktlinje till San Francisco, tänker du kanske? Nej, inte alls. Större än så.

Arlanda flygplats har välsignats med två nya Starbucks! Det första kafeet av de två nykomlingarna är redan öppet, kaffemaskinen fräste igång den 26 mars i terminal 2, den gamla tråkterminalen som byggs om och förnyas. Terminalen invigs 23 april och du kan alltså få en finkaffe från Starbucks medan du väntar på att lyfta med Air Berlin, KLM, Easyjet eller Germanwings.

Nästa Starbucks öppnar 22 april och blir, äntligen, Stockholms första Starbucks som har öppet för alla. Du behöver inte vara incheckad för att komma in i kaffehimlen, för läget på nya Skybridge mellan Terminal 4 inrikes och Terminal 5 utrikes gör att vem som helst kan slinka in på en Pike Place Roast.

Arlanda har sedan tidigare ett Starbucks i Terminal 5 (bilden), det öppnade 2010 och var då Sveriges första. Sedan dess har Starbucks öppnat även ute i landsbygden: på centralstationerna i Malmö och Göteborg.

Kommentarer

kommentarer