Stokke Prampack väska för barnvagn

Jag ska inte göra BortaBra.se till en blogg om att resa med barn, lovar. Men eftersom jag har ett par femmånaders tvillingar lär jag nog undslippa mig en del tankar och tips.

Ett litet tips kommer här: köp en Stokke Prampack om du vill vara säker på att barnvagnen ska komma fram lika hel och fin som när du checkade in den på flygplatsen.

Jag vet inte hur många gånger jag hört vänner berätta – eller läst insändare – om barnvagnar som tappat hjul, blivit sneda, bucklade eller vridna efter att ha passerat händerna på hårdhänta bagagehanterare. Så när långresan till Thailand var bokad och jag fick nys om Prampack, var det inte mycket att fundera på.

Väskan är mycket stor – en tvillingvagn får plats utan problem – och är byggd för att tåla hårda tag. Materialet är kraftigt och rejäla spännremmar håller innehållet på plats. Dessutom har Prampack hjul som gör att du lätt rullar den med dig.

Nackdelen är priset. Jag köpte den för 1399 kronor i en barnbutik i Stockholm och det tycks vara samma pris även när jag kollar olika webbutiker. Dyrt. Men eftersom vi skulle checka in en tvillingvagn som kostade som en mindre bil, var köpet ett enkelt beslut.

Mer info om Prampack finns hos tillverkaren Stokke. Observera att det är en multiväska, den funkar fint med barnvagnar av andra märken än bara Stokkes egna.

Kommentarer

kommentarer