Solnedgång på Barbados (Foto: Fritidsresor)

Fritidsresor startar direktcharter till Barbados i Karibien, första flyget lyfter från Arlanda den 11 december.

Alla vinterns charternyheter är förvisso inte presenterade än, men frågan är om någon annan arrangör kan matcha Fritidsresors direktflyg till Barbados. Fritidsresors förhoppning är så klart att lyckas lika bra med Barbados som konkurrenten Ving gjort med Aruba dit direktcharter nu funnits i två säsonger.

– Det är en sådan glädje att kunna presentera denna karibiska dröm där varje resenär hittar sin egen strand och simturer med havssköldpaddor kan garanteras. Barbados är ett resmål som många är nyfikna på och vår direktcharter ger pressade priser, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.

Fritidsresor har bland annat hotell på välkända stranden Crane Beach, flera gånger framröstad till både världens bästa och världens mest romantiska strand.

Priset för en tvåveckors resa startar på 9 998 kronor per person som delar dubbelrum på ett tvåstjärnigt hotell. Flygningarna görs med en Boeing 767 med tre klasser ombord, inlånad från Fritidsresors systerbolag Thomson Airways. Flygtiden blir 10.45 timmar på utresan och 9.40 timmar på vägen tillbaka till Sverige.

Möjligheter till kombinationsresor kommer att finnas, till exempel en vecka Barbados plus en vecka Tobago eller en veckas kryssning.

Mer information om Barbados och möjlighet att lämna en intresseanmälan finns på den här sidan hos Fritidsresor.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer