Ted Baker Manakin

Jaha ja, den rubriken klickade du på alltså …

Ledsen att behöva göra dig besviken, men jag vill bara berätta att jag äntligen blivit man. På riktigt.

För riktiga män har en äkta
läderväska som handbagage. Inte en rullande kabinväska, inte en ryggsäck (jag har släpat på en otymplig kamera/dator-rygga de senaste åren) och inte, absolut inte, en axelväska från Samsonite.

Med risk för att inkräkta en aning på modebloggarnas revir: Visst är min nya väska snygg? Bäst av allt, den är gjord för att åldras med värdighet och lär bara bli finare med åren. Priset? Ungefär en tusenlapp billigare än listpriset hos tillverkaren, tack vare att Dubai Shopping Festival pågår just nu.

Känner redan hur jag kommer att skrida lite värdigare genom incheckningar och säkerhetskontroller framöver.

Kommentarer

kommentarer