Fynd i Skymall

Jag gillar verkligen att resa i USA.

Få länder har samma bredd på upplevelserna som det stora landet i väst – från sevärdheter i global toppklass till rena … märkligheter.

Ibland behöver man inte gå längre än till stolsfickan på inrikesflyget för att få en fix av nordamerikansk exotism. Jag pratar om Skymall, shoppingmagasinet som bland annat finns ombord på Continental Airlines, som bjuder på prylar som slår det knäppaste du sett på Tv-shop – med råge.

Jag flög från Miami till Newark igår och sedan vidare till Stockholm inatt. Kanske beror det på sömnbrist och tidsomställning, men jag flinar fortfarande åt guldkornen i Skymall. Som tur är, finns de att njuta av på nätet också.

Vad sägs om Litter Kwitter Cat Toilet Training System, till exempel? En åttaveckors kurs som lär din katt använda en vanligt toalett, för bara 59,99 dollar!

Eller kanske en i-Restore Hair Laser? På med laserhjälmen tre gånger i veckan så har du mer hår på huvudet inom två månader. Den utstrålar verkligen trovärdighet och är rena fyndet för 499 dollar.

Surfa runt lite på Skymall.com så inser du snart att de vanliga taxfreekatalogerna, faktiskt, är ganska blaskiga.

Jag menar, varför köpa parfym, whisky eller solglasögon på flyget när det här finns?

Ps. Jag har haft en smått episk semester, bokstavligt talat. Kryssning i Karibien på nya Norwegian Epic följt av boende på Miamis bästa hotell: Epic Hotel. Tyvärr var uppkopplingen ombord så slö att bloggandet blev lidande, men jag återkommer till resan inom kort. Först ska en episk jetlag kureras. Ds.

Kommentarer

kommentarer