Peter Sullivan och David Los, grundarna av Triple.com

Hitta nya reskamrater eller få oväntat besök genom att dela med dig av dina vänner på Facebook. Det är förhoppningen med nya sidan Tripl.

Det svenska företaget Vacation Relation som startade sidan med samma namn i slutet av 2010 är tillbaka med ett nytt projekt. Precis som med den tidigare sidan handlar det om att para ihop resenärer. Tripl.com går dock steget längre än Arlanda Express och tar hjälp av de sociala medierna.

Genom att koppla ihop vänner och vänners vänner från Facebook och LinkedIn hoppas Tripl.com föra världen ett steg närmare dig. Den nya sidan är fortfarande i uppstartsfasen men målet är att vara igång till semestersäsongen startar.

– Vi vill skapa plattformen som ger dig möjlighet att träffa människor från hela världen även när du själv inte reser och vi har insett vilket värde vänner samt vänners vänner har när du ska till ett nytt resemål. De är ju trots allt lokalt uppdaterade vilket gör att du kan undvika de tråkiga turistfällorna, säger David Los, en av grundarna bakom Tripl.com.

På Tripl.com är det än så länge endast möjligt att anmäla sitt intresse att vara betatestare av tjänsten. För den som är sugen att redan nu ragga reskamrat finns Vacation Relation.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer