Med Ryanair till Skavsta

Allt annat hade varit en skräll, eller hur?

 

Eftersom jag är i Dublin och flyger hem senare idag, finns inte så mycket att välja på. Klockan 16.50 lyfter Ryanairs flight 962 mot Skavsta.

 

Biljetten kostade 30 euro, knappt 300 kronor. Egentligen gick den på tio euro, men efter Ryanairs hutlösa påslag för kortbetalning och väskincheckning blev den 20 euro dyrare.

 

Nu är 300 kronor för att flyga från Irland till Sverige väldigt billigt, men jag har fortfarande svårt för Ryanairs mörkande av avgifter. Skriv totalpriset direkt – ni är så billiga att vi måste flyga med er ändå. Inget av de andra lågprisbolag jag använt under resan fular sig som irländarna.

 

Jag återkommer med några inlägg som sammanfattar resan, senare idag – eller imorgon. Då får ni veta vilket lågprisbolag jag gillade mest, vilket som hade bäst benutrymme och vilket bolags sajt som är mest användarvänlig.

Kommentarer

kommentarer