Kuala Lumpur (Foto: iStockphoto/szefei)

AirAsia öppnar snart sin andra europeiska linje från Kuala Lumpur, nu till Paris.

Vi skrev om det i förra veckan, och om att bolaget skulle släppa riktigt billiga biljetter för att fira den nya linjen.

Inatt, bokningen öppnade 00.00 svensk tid, satt jag där. På hugget. 00.10 var saken klar: två biljetter, tur/retur inklusive väskor, mat, skatter och valda sittplatser, för 2000 kronor per person.

2000 kronor, för en flygresa till Malaysia! Förvisso tillkommer flyget från Stockholm till Paris, men Norwegian flyger ju på Orly, så totalpriset skulle ändå ha blivit mindre än hälften av vad en reguljärbiljett till Kuala Lumpur brukar kosta.

Men. I bokningens slutskede sprack det. Inget av hushållets fyra betalkort accepterades, oavsett korttyp eller utställare, trots att täckning inte var ett problem.

Surt. Så nära ett riktigt flygfynd har jag sällan varit. Och konstigt, för när jag bokat på AirAsias webb förut har det alltid funkat.

Om du vill testa, finns chansen till billiga biljetter fortfarande kvar. De allra bästa fynden ser ut att ha försvunnit – men jag har ju inte kollat alla datum.

Du måste boka senast på onsdag och reseperioden är 14 februari till 10 november nästa år. Om du bokar, berätta gärna hur det gick.

Jag lovar att inte sura om du lyckas ro hem en biljett för 2000 kronor.

Kommentarer

kommentarer