Svenske porrkungen Berth Milton tänker ge sig in i hotellbranschen, på sitt eget sätt. Gratis rum till den som visar upp sig på webben.

Berth Milton driver porrimperiet Private från spanska Barcelona, företaget som hans far startade på 1960-talet. Men Milton Jr vill expandera verksamheten och har ställt in siktet på hotellbranschen.

Målet är att öppna en kedja med 100 sexhotell över hela världen, hotell där gästerna bor gratis om de går med på att allt som görs i sängen filmas och direktsänds på webben.

Berth Milton har räknat på intäkterna från verksamheten och tror sig kunna tjäna stora pengar.

– Siffrorna är enorma. Ett enda hotellrum kan dra in 43,8 miljoner dollar per år i intäkter från folk som betalar för att titta via nätet, säger Milton till The Daily Mail.

Nycklarna till framgång är två enligt Berth Milton: att hotellrummen ska vara tilltalande och läckert designade och – framförallt – att de som tittar på porr på nätet har en mycket högre betalningsvilja när det gäller att se vanliga människor ha sex än skådespelare.

Fortfarande inte övertygad? Milton är det. Han jämför redan sin idé med två av världens största it-företag.

– Kom ihåg hur folk skrattade åt Steve Jobs och Bill Gates när de presenterade sina idéer första gången, säger Berth Milton till The Daily Mail.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer