Flygrea.nu - nyhetsbrevet som tipsar om billiga flygbiljetter

Var är flygbiljetten billigast?

 

Hos MrJet, Resfeber, Travelstart, Travellink, Doodle, AOB Travel, Supersaver? Eller hos någon annan av alla våra nätresebyråer?

 

Svaret är att de alla kan vara billigast, men vid olika tillfällen. Att leta fram det bästa priset på en flygresa har blivit ett tidskrävande jobb. Därför startar BortaBra.se nyhetsbrevet Flygrea.nu i samarbete med prisjämförelsesajten Flygresor.se.

 

Till skillnad från andra nyhetsbrev som du kanske redan prenumererar på, till exempel de som skickas från ovanstående resebyråer, kommer vårt mål alltid att vara att tipsa dig om det bästa priset – oberoende av var det finns. Finns lägsta priset på en flygresa med SAS till New York hos Travelstart, då skriver vi det. Är MrJet billigast på resan, då länkar vi dit.

 

Vill du vara med? Fyll bara i din e-postadress i fältet nedan. Då skickar vi dig tips om billiga biljetter, så fort vi hittar något bra. Ibland ett par gånger per vecka, ibland mer sällan. Vi låter biljettfynden styra hur ofta nyhetsbrevet skickas.

 

Vill du tipsa en kompis, blir vi väldigt glada! Säg åt honom eller henne att kolla in www.flygrea.nu. Det går att anmäla sig där också.

 


Ja tack! Jag vill ha tips om billiga flygbiljetter

Läs mer om nyhetsbrevet på www.flygrea.nu


Kommentarer

kommentarer