Klisterlappar som skydd

Visst, det var väntat att någon skulle försöka tjäna pengar på resenärernas oro för helkroppsröntgen. Men ändå. Säg hej till ”Flying Pasties – The Original Airport Scanner Protector”.

Flying Pasties är klistermärken som placeras innanför underkläderna, ovanpå den kroppsdel som ska skyddas från insyn från den säkerhetsvakt som tittar på bilderna från den helkroppsröntgenmaskin, mer känd som nakenskanner, som numera är en snackis världen över.

Flying Pasties har precis släppts i en nyutgåva. Den första versionen, som lanserades förra månaden, funkade nämligen inte. Röntgenmaskinen såg, märkligt nog, rakt igenom klisterlappen. Den nya varianten, med fem lagers skydd mot strålning, ska däremot effektivt blockera all insyn, lovar tillverkaren.

Vi ger pluspoäng för nytänk och rolig design, lappen med fingret är en höjdare, men anar bondfångeri lång väg. Och även om klisterlappen skulle funka rent tekniskt är inget vunnet. Det betyder bara att du blir utsatt för en extra noggrann kroppsvisitering istället.

Vill du ändå testa? Flying Pasties säljs i olika varianter: förpackningar med tre lappar för kvinnor, en nertill och två upptill om du inte förstod det, och separata nederdelar för män, plus ett kombopaket för par med två neder- och två överdelar.

Beställer, eller bara skrattar åt produkten, gör du på www.flyingpasties.com.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer