Halva priset på hotell, flygbiljetter för under 3500 kronor. Du kan ta en stor tugga av vinteräpplet utan att det kostar skjortan.

Obs!

Prisexemplen i artikeln är frånpriser som baseras på att du bokar minst det antal nätter som anges för att få rabatten, under den specificerade perioden.

Det pris du ser på hotellens infosidor på Hotels.se är normalt pris för en natt. För att få korrekt pris behöver du göra en sökning på just dina resedatum.

New York-resenärens bästa tid är vinter och tidig vår. Åtminstone om man ser till priserna på flyg och hotell. Dessutom är tempot i staden lugnare och turisterna färre. Enda nackdelen? Att du kan behöva mössa och vantar.

Extra billigt är det just nu när Hotels.se sänker sina priser på hotell i New York med upp till 45 procent.

Tips på populära reahotell

Hudson, A Morgans Original
Designhotell i perfekt läge nära Columbus Circle och Central Park. Inte mitt i turistkvarteren, men på promenadavstånd till Times Square.Pris: från 1188 kronor om du bor minst fyra nätter under perioden 19/12-31/3.
>> Till hotellet på Hotels.se

W New York
Fantastiskt pris på ett fyrstjärnigt, snyggt och stort hotell på Lexington Avenue, nära Grand Central Station.
Pris: från 1288 kronor om du bor minst fyra nätter under perioden 19/12-31/3.
>> Till hotellets sida på Hotels.se

The GEM Hotel SoHo
Föredrar du lugnet i SoHo framför hetsen i Midtown? Kolla in det här trestjärniga hotellet på Houston Street. Rekommenderas av många tidigare besökare och priset blir knappast lägre.
Pris: från 1054 kronor om du bor minst tre nätter under perioden 19/12-31/3.
>> Hotellet på Hotels.se

Fler New York-hotell på rea, hela 60 stycken, finns här hos Hotels.se

Direktflyg till New York kostade i somras som lägst strax över 4000 kronor, för den som hade tur. Normalpriset låg snarare runt 5000 kronor. I vinter, under samma period som hotellen är billiga, hittar du utan problem flygbiljetter för under 3500 kronor. Enklast gör du det via New York-sidan på prisjämförelsesajten Flygresor.se.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer