EveryTrail

Tripadvisor presenterar ett samarbete med GPS-guideföretaget EveryTrail, omtalat för sina innovativa communitybaserade turer i hela världen.

EveryTrail.com skapar användare sina egna sightseeingturer med hjälp av en GPS eller en telefon med inbyggt positioneringssystem. Till turen läggs bilder och beskrivningar av vad som går att beskåda för att sedan laddas upp och delas med resten av världen.

Det nya samarbetet är tänkt att kombinera EveryTrails kartor med Tripadvisors enorma användarskapade bibliotek av recensioner.

Steget för Tripadvisor ännu närmare användaren och kan ses som ytterligare ett steg i kampen mot den enorma kritik mot sajtens problem att verifiera sitt innehåll.

Den nya funktionen som än så länge endast befinner sig på planeringsstadiet är främst tänkt att rikta sig mot mobilanvändare och marknaden för applikationer. Något datum för lansering är än så länge inte uttalat men för intresserade går utvecklingen av Tripadvisors mobila engagemang att följa på TripAdvisor.com/mobile.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer