Alexanderplatz i Berlin (foto: flickr/m.a.r.c)

Skyways startar tre nya linjer under våren, samtidigt som flygbolaget skjuter upp den planerade linjen mellan Jönköping och Bryssel.

Skyways fortsätter att utöka sitt linjenät. Den 26 april börjar bolaget flyga mellan Skellefteå och Stockholm med en avgång varje vardag.

Skellefteå Airports vd Robert Lindberg kommenterar den nya satsningen:
– För oss är flygtrafiken oerhört avgörande och speciellt möjligheten att kunna ta sig till Stockholm tidigt på morgonen och hem igen på kvällen. Detta blir nu en klar förbättring för regionen då Skyways kompletterar befintlig operatörs trafik.

Samtidigt expanderar Skyways med två nya utrikeslinjer. Den 16:e maj startar flygningar från Jönköping via Berlin till Genève. Ett par veckor tidigare, den 2 maj inleds även flygningar från Kristianstad till Berlin.

Linjen Kristianstad – Berlin kommer att trafikeras tre gånger i veckan på måndag, onsdag och fredag. Flygningen beräknas ta cirka 55 minuter.

Skyways meddelar även att satsningen på sträckan Jönköping till Bryssel skjuts på framtiden. Sträckan presenterades tillsammans med ett antal nya destinationer tidigare i vår men har inte fått tillräckligt med bokningar för att Skyways ska kunna trafikera linjen.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se
(Foto: flickr/m.a.r.c)

Kommentarer

kommentarer