Flygtransfer från Swebus

Swebus utmanar Flygbussarna och startar en direktlinje från Cityterminalen i Stockholm till Arlanda. Passagerare från andra städer än Stockholm kan köpa biljett hela vägen till flygplatsen.

I förra veckan meddelade Flygbussarna att bolaget börjar med direktbussar till Arlanda, bussar som kör sträckan snabbare eftersom de inte stannar på några hållplatser på vägen.

På måndag nästa vecka, 24 maj, får Flygbussarna en utmanare. Swebus börjar också med direkttrafik mellan Cityterminalen och Arlanda. Bussarna kommer att gå var 15:e minut och priset blir lägre än på Flygbussarna.

Swebus tar 89 kronor för en enkelresa om du köper biljetten på nätet, motsvarande biljett på Flygbussarna kostar 99 kronor.

Swebus bussar har gratis trådlöst internet ombord och bjuder på morgontidningar, något som säkert kan bli ett försäljningsargument.

Personer som inte bor i Stockholm, men i en stad varifrån Swebus har linjer till Stockholm, kommer att kunna köpa en enda biljett för hela sträckan, exempelvis Linköping – Cityterminalen – Arlanda.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer