ValutaOnline

Nu öppnar Sveriges första nätbaserade växlingskontor. På valutaonline.se kan du beställa valutor på nätet för att sedan hämta ut hos närmaste postombud.

Exchange Finans som lanserar det onlinebaserade växlingskontoret valutaonline.se tror att det kommer locka många resenärer som vill slippa stress och ha bättre koll på ekonomin.

– Vi är övertygade om att vår enkla och billiga lösning kommer att tilltala kunder som ska resa men som vill undvika köer och stressen att växla i sista minuten säger bolagets vd Umit Adi.

Fraktavgiften för tjänsten är 25 kronor per 5000 inväxlade kronor. Det lägsta accepterade beloppet är 1000 kronor och för att förhindra penningtvätt kan kunder inte växla mer än 20 000 kronor i månaden.

Företaget säger själva att växlingskurserna är väldigt pressade för att kunden trots fraktavgiften ska tjäna på att välja att växla online. Förutom att få ett lägre pris kan kunden också påverka vilken dag den väljer att växla. Därmed är resenären inte utlämnad till den växlingskurs som växlingskontor på till exempel flygplatser eller tågstationer erbjuder.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer