Hotell i Paris på Destly

Ni som hängt med i bloggen vet att jag tipsat om Jetsetter.com.

Jetsetter är en medlemssajt som ger rejäla rabatter på utvalda hotell under begränsade tidsperioder. Ofta är det riktiga hotellpärlor, sådana som vanligtvis är rejält över budget även för den mest hotellintresserade resenären.

När Jetsetter lanserades tänkte jag faktiskt tanken: det här borde göras i Sverige. Men att förhandla med hotell och att sälja resor ligger en bit utanför mitt kompetensområde, så idén blev liggande på högen med andra goda – och många usla – uppslag till nya sajter.

Nu finns, sedan några veckor tillbaka, en svensk motsvarighet till Jetsetter: Destly.com.

Utseendemässigt är Destly, som kallar sig en ”reseklubb”, väldigt lik sin amerikanska storebror. Innehållsmässigt … återstår att se.

Känslan är att Destly erbjuder rabatter på hotell som kanske inte riktigt håller samma – mycket höga kvalitet – som Jetsetter. Även om det som  trillat in i mejlkorgen hittills (fyrstjärnigt i Paris och femstjärnigt på Kreta bland annat) varit nog så intressant.

Jag fortsätter att följa Destly, återkommer med ett omdöme när någon månad har gått, och önskar de som startat sajten all lycka. Sverige har saknat en sådan bokningstjänst – och den som vågar vara först förtjänar framgång.

Vill du testa Destly? Ansök om medlemskap här: www.destly.com.

Kommentarer

kommentarer