Qatar Airways Boeing 777-300

Qatar Airways firar att flygbolaget öppnar sin 100:e destination i världen, Aleppo i Syrien, med att erbjuda två flygbiljetter till priset av en.

– Prestationen att nå 100 destinationer skulle inte ha varit möjlig utan lojaliteten från våra kunder, som har stött vår verksamhet under åren. Därför är detta ett perfekt tillfälle att tacka dem, säger Qatar Airways koncernchef Akbar Al Baker.

Kampanjen gäller för alla 100 destinationer i Qatar Airways linjenät, med några få undantag. Biljetterna kan bara köpas 6 eller 7 april på flygbolagets webbplats och resan måste ske mellan 1 maj och 10 juni.

Notera också att priset bara gäller biljetter i ekonomiklass och att skatter och avgifter måste betalas även för den biljett som är ”gratis”.

Bokningen öppnar, i skrivande stund, om åtta timmar och 30 minuter. Du hittar sidan här.

– Det är också ett bra sätt för dem som aldrig någonsin flugit med Qatar Airways förut att prova vår femstjärniga service och se hur den skiljer oss från andra, säger Akbar Al Baker.

Qatar flyger från Arlanda till Doha i Qatar, som är bolagets hubb. Från Doha finns linjer vidare till bland annat Bangkok, Maldiverna, Seychellerna, Tokyo, Singapore och Kuala Lumpur – för att bara nämna ett fåtal.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer