Hulken i Hollywood (Foto: Flickr/Mocodragon)

Hulken, Stålmannen och Spindelmannen har alla arresterats av polisen i Los Angeles, i ett försök att få bort de fejkade superhjältarna från turistkvarteren i Hollywood.

Skådespelare i kostymer, som poserar som kända superhjältar och låter sig fotograferas med turister för någon dollar i dricks, är en vanlig syn längs Hollywood Boulevard i Los Angeles. Men nu kan det vara slut med det.

Polisen i Los Angeles har bestämt sig för att rensa gatan från dessa superhjältar som saknar tillstånd att bedriva sin verksamhet. I förra veckan arresterades Batman, Cat Woman, Freddy Krueger, Spiderman, Edward Scissorhands, och ytterligare minst ett dussin utklädda personer.

– Det här är väldigt ickeamerikanskt, det känns som att vi blir mobbade, säger Joe McQueen som de senaste tio åren försörjt sig som Hulken, till CNN.

Polisen i Los Angeles har inte kommenterat räden, men antalet arbetslösa skådespelare som tar filmkaraktärer ut på Hollywood Boulevard uppges ha ökat kraftigt den senaste tiden och det har förekommit klagomål om att några av dem har varit lite för aktiva i sina försök att pressa pengar av turister.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se
(Foto: Flickr/Mocodragon)

Kommentarer

kommentarer