Vancouver lämnas med en känsla av att jag måste tillbaka – snart! Jisses, vilken stad.

 

Men nästa resmål behöver inte skämmas för sig. Faktum är att jag tvivlar på att staden någonsin skäms, för något. Jag är på väg till orten som brukar kallas "världens nöjeshuvudstad": Las Vegas.

 

Det blir premiär för mig bland spelmaskiner, neon och dekadens. Spännande.

 

Jag skriver det här från Vancouvers flygplats, planet lyfter om en timme. Även den här gången flyger jag med WestJet, samma bolag som från Honolulu till Vancouver. Flygtiden är två och en halv timme och den billigaste biljett jag hittat på WestJets webbplats – en mycket användarvänlig sajt – är 985 kronor.

 

En riktigt bra grej är att jag redan klarat av den amerikanska passkontrollen, den fixades här på flygplatsen. Skönt att kunna ta väskan och dra direkt till hotellet när jag landat. Men passkontrollen tog sin tid, så ta det som ett tips. Ska du flyga från Kanada till USA, se till att vara på flygplatsen i tid.

 

En annan hyvens sak: Vancouver International har gratis trådlöst internet. Tacktack.

 

Hörs från Vegas!

 

Kommentarer

kommentarer