Här är inlägget jag inte trodde att jag skulle hinna skriva.


Jag landade på Kuala Lumpurs budgetterminal, LCCT, för knappt en timme sedan.


Flög Tiger Airways igen, precis som från Chennai till Singapore. Biljetten kostade inte mer än 150 kronor.


Trots massiva åskmoln över Singapore gick resan smidigt och toksnabbt: bara 40 minuter i luften. Väskan trillade fram i samma sekund som jag kom fram till bandet och det var noll kö i passkontrollen och snabb incheckning till nästa flyg.


Så nu surfar jag på flygplatsens gratisnät, med en och en halv timme till boarding. Gratis trådlöst är en schysst service till passagerarna som fler borde ta efter. På Arlanda betalade jag 40 kronor för en halvtimme inför resan. Uselt.


Det enda som är tråkigt är att jag inte har tid att stanna i Kuala Lumpur, KL, i några dagar. En av världens skönaste städer och på min personliga topp tre-lista.

 

Om du gör om min resa och har månader på dig att upptäcka världen, se till att vika gott om tid åt Malaysia. Förutom KL finns några av världens vackraste öar, mest perfekta stränder och tusenårig regnskog med orangutanger och näsapor.

 

Merparten av landet täcks dessutom av lågprisflyg. Du kan till exempel flyga från Kuala Lumpur till Borneo med Air Asia för en billig slant. Bra va?


Surt som attan att inte få besöka "Keej Ell". Men jag landar i en annan ganska läcker stad imorgon istället …

Kommentarer

kommentarer