Julgran i Waikiki

Före resan skämtade jag om att jag skulle bli ”världens mest jetlaggade människa”.

Slutskämtat. Jag ÄR världens mest jetlaggade människa. Idag har hjärnan åtminstone börjat närma sig rätt tidszon, men gårdagen var hemsk. En utdragen utomkroppslig upplevelse som inte ens kunde botas med sömn. Huga.

Men, det är också det enda jobbiga jag varit med om de senaste tre veckorna. Jorden runt-resan var en oerhört speciell och häftig upplevelse. När jag tittar på bilderna är det svårt att förstå att jag varit i Dubai, Chennai, Singapore, Sydney, Honolulu, Vancouver, Vegas, Boston och Dublin – på så kort tid som 19 dagar.

Inte konstigt att skallen sitter lite snett påskruvad fortfarande.

Jag skulle göra om resan igen imorgon. Fast under längre tid, minst tre fyra månader. Gärna ett halvår.

Från de mejl och kommentarer jag fått vet jag att många har inspirerats att göra samma sak. Tveka inte – res jorden runt! Med lågprisflyg. Du kommer aldrig att ångra dig.

Nu stuvar jag undan pass, väska och dator för att njuta av svenskt julfirande. Inte dumt det heller, även om jag hade föredragit vädret på Hawaii. Trots att julpyntet (bilden) var ganska smaklöst …

God Jul & Gott Nytt År!

Göran

Kommentarer

kommentarer