Flygresors svartfilter

Vill du vara säker på att undvika flygbolag med många klagomål från kunder? Nu finns en sökfunktion för det.

Flygresor.se har tagit fram en möjlighet för användaren att filtrera bort flygbolag som är svartlistade hos Råd & Rön, i samband med att en sökning efter flygbiljetter görs.

– Det förekommer flertalet flygbolag som är väldigt dåliga i sin service gentemot sina resenärer när det gäller till exempel inställda flyg och förseningar. Vi vet att detta är något som oroar många när de bokar sin resa och vill därför med den här tjänsten ge våra kunder säkrare resealternativ, säger Mikael Robertsson som är vd på Flygresor.se, i ett pressmeddelande.

Råd & Röns svarta lista finns lågprisflygbolag som Ryanair och Wizzair, men också traditionella reguljärbolag som Lufthansa, Air France och Icelandair. Hamnar på listan gör företag som fällts i Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, och efter fällandet inte följt ARN:s beslut.

– Många lockas av lågprisbolagens flygpriser men glömmer bort att det ofta är något annat som de har dragit ned på när de sätter sina låga priser. Många gånger är det just service och resegaranti som får stryka med, säger Mikael Robertsson.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer