…Arlanda till Dubai. Klockan 13.35, om drygt en timme, lyfter jag.

 

Eftersom jag landar i Dubai ganska sent ikväll, släpper jag första etappen för era nyfikna ögon redan nu. Jag landar 23.55 lokal tid, men ska bo en bit från flygplatsen – så det kan dröja innan jag är uppkopplad och bloggklar.

 

Jag skriver det här från terminal 2 på Arlanda. Incheckad, säkerhetskontrollerad och redo för den galnaste resa jag nånsin ens funderat på.

 

Att komma tillbaka till Dubai blir spännande. Jag besökte emiratet för ganska precis ett år sedan, men byggboomen lär göra att det redan ser annorlunda ut. Antar jag.

 

Lågprisflyg till Dubai? Jo, det finns. Norwegian startade linjen tidigare i höst, första flygningen gjordes 28 oktober. En enkelbiljett kostar från 1349 kronor. Lägsta pris hittar du genom lågpriskalendern på Norwegians webbplats.

 

Nu ska jag ta en kaffe och en macka innan det är dags för boarding. Återkommer från Dubai!

 

Kommentarer

kommentarer