Brandenburger Tor i Berlin (foto: flickr/lukelukeluke)

Norwegian fortsätter att addera destinationer från Arlanda och startar flygningar till Berlin, Prag och Visby. Samtidigt ökar bolaget konkurrensen om affärsresenärerna.

Den nya linjen mellan Stockholm och Prag börjar trafikeras den 2 juni med tre flygningar i veckan. Berlin får fyra avgångar i veckan med start den 1 juni för att sedan öka till sex avgångar från och med mitten av augusti, detta för att erbjuda affärsresenärer fler alternativ.

Visby blir Norwegians nya sommarlinje med första lyft den 2 juni. Linjen kommer att flygas på tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar. Vid midsommar lägger bolaget till två extra flygningar.

– Vi fortsätter att bredda vårt utbud till populära weekenddestinationer i Europa. Berlin och Prag är båda eftertraktade storstäder med stort kulturutbud och spännande nattliv. Städerna har även en lägre prisnivå än många andra huvudstäder säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian.

Förutom de nya rutterna ökar även Norwegian kapaciteten på den nuvarande stäckan mellan Oslo och Stockholm från sju till nio dagliga avgångar. Den nya tidtabellen ska främst underlätta för affärsresenärer och börjar gälla från och med maj månad.

Biljetter till Berlin, Prag och Visby kostar från 299 kronor enkel väg inklusive skatter och vissa avgifter.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se
(Foto: Flickr/lukelukeluke)

Kommentarer

kommentarer