MrJets nya mobilsajt

Med MrJets nya mobilsajt kan du boka resan direkt i telefonens webbläsare. MrJet blir första resebyrå i Norden att erbjuda den möjligheten.

Sajten är anpassad främst för telefoner med pekskärm, men kan användas i alla mobiltelefoner som har en webbläsare. Det är alltså ingen applikation till en smartphone, utan en minisajt som automatiskt öppnas om du surfar till MrJet.se via din telefon.

Hela MrJets utbud av hotell, flyg och hyrbilar finns därmed tillgängligt för bokning i mobiltelefonen.

– Vi har lagt stor vikt vid att ta fram en mobilsajt som både är lätt att använda, pålitlig och säker samtidigt som resenären får tillgång till samma funktionalitet och utbud som på vår ordinarie sajt utan att behöva ladda ner extra applikationer eller installera tilläggsprogram, säger Pelle Svensson som är marknadschef för MrJet.

Mobilsajten ger också tillgång till ditt konto hos MrJet, för dig som är kund hos resebyrån, med alla bokningar och resplaner.

Sannolikt blir sajten populär bland de som med kort varsel behöver tak över huvudet. Betatester gjorda av MrJets moderbolag Orbitz visar att hela 70 procent av hotellbokningarna som görs via mobilsajten gäller hotell med incheckning sammma dag.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer