Norwegianflygplan lyfter

Norwegian fortsätter att bredda sitt linjenät. Flera nya utrikeslinjer från Göteborg står i startgroparna och till vintern får stockholmarna en fransk skidort att flyga till.

Premiärplanet från Göteborg till Malaga har redan hunnit lyfta och under veckan står fler invigningsresor redo att bockas av. Landvetter som tidigare inte haft några utrikeslinjer med Norwegian kan nu föra Nice, Pristina, Palma och Chania till turlistan.

Men fler långväga linjer väntar för Göteborgsregionen. Till hösten startar Norwegian linjer till Gran Canaria, Teneriffa och Salzburg. Med första flygning till Teneriffa den 30 oktober, Gran Canaria den 5 november och till Salzburg den 7 januari 2012.

Även Stockholm får en ny linje med det norska flygbolaget. Flygningar till Grenoble invigs den 7 januari 2012 då bolaget börjar trafikera sträckan varje onsdag och lördag.

– För den som gillar skidåkning är Grenobles läge idealiskt då du hittar några av Frankrikes bästa nerfarter i området. Samtidigt erbjuder staden gott om kulturella sevärdheter och bra utbud av restauranger med främst fransk och italiensk inriktning, säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian..

Biljetter för de flesta av de nya linjerna finns till försäljning mot slutet av juni månad på Norwegians hemsida. Priser till Salzburg, Malaga, Palma, Pristina, Chania och Grenoble startar på 349 kronor enkel resa. Till Teneriffa och Gran Canaria kostar biljetter från 699 kronor enkel resa.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer