Las Vegas Hilton

Hotellpriserna sjunker i nästan hela världen. Allra mest i USA – och mest av allt här i Las Vegas.

 

Det blev tydligt när Hotels.com presenterade sitt hotellprisindex i förra veckan.

 

Nu när det är lågsäsong, fram till nyårsfirandet som alltid fyller hotellen i Vegas, går det att göra riktiga kap. Förmodligen kommer det att se likadant ut även i början av nästa år, efter helgerna.

 

Las Vegas Hilton, där jag bor nu, kostar från 330 kronor på Hotels.se. Ett helt otroligt pris med tanke på att rummen normalt går på minst ett par tusenlappar.

 

Hilton ligger inte vid the Strip, men tack vare monorailtåget som går var femte minut tar du dig snabbt dit. Dessutom är det klassisk mark. Elvis Presley genomförde över 800 spelningar i rad på hotellet. Idag heter husstjärnan istället Barry Manilow. Har har spelat för utsåld lokal på Las Vegas Hilton i tre års tid och precis återvänt med en ny konsert.

 

När taxin rullade in smålog jag lite åt jättebillboarden med Barry som hänger på hotellets ena fasad. Är inte han lite passé?, trodde jag. Icke. Karln är läskigt stor här. Hotellet har till och med en Barry Manilow-butik, med vinflaskor, kaffemuggar, glas, tröjor, klistermärken – you name it – med Barrys solariebrända ansikte på.

 

Julklappsköpen är avklarade 😉

Kommentarer

kommentarer