Flygplan från KLM lyfter

KLM utökar sina avgångar till Karibien med 2600 platser per vecka från och med vintersäsongen.

BortaBra.se har tagit upp svårigheterna med att finna prisvärda biljetter till Västindien. KLMs satsning öppnar nu för ännu fler anslutningar till Karibien via Schiphol, Amsterdams flygplats, som dessutom nyligen bestämde att öppna sitt trådlösa nät för gratis surfande.

KLM kommer från och med den 30 oktober att flyga nio gånger i veckan till Curaçao, dagligen till Bonaire, fem gånger i veckan till Aruba och tre gånger i veckan till St Maarten. Alla öarna är del av det Holländska kungariket.

Tillsammans med utökningen till Karibien presenterar KLM även två nya destinationer: Quito och Guayaquil i Ecuador. Sträckorna ersätter dagens befintliga rutt från Schiphol till Ecuador med mellanlandning i Västindien med en direktflygning från Europa till Sydamerika.

KLM:s vd kommenterar den nya satsningen med att poängtera vilken milstolpe bolaget passerat:

– För första gången i flygbolagets historia kommer vi transportera mer än en halv miljon passagerare per år till Karibien. Genom att utöka kapaciteten kommer vi också kunna ge resenärer ännu fler möjligheter än tidigare till att besöka andra länder.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer