Jag vet inte om jag egentligen visste det här, men hade hade förträngt det. Förmodligen.

 

För i jakten på den billigaste biljetten hade jag bokat Aer Lingus från Boston till Dublin via Shannon Airport på Irlands västkust. Det insåg jag inte förrän vid boardingen.

 

Ingen stor skillnad egentligen, jag skulle inte ens behöva lämna planet. Bara sitta fint och vänta på nya passagerare i 30 minuter. Medvindar över Atlanten gjorde dessutom att vi landade 45 minuter i förväg – så allt var gott. En stund. Tills vårt plan togs ur trafik och vi skickades in i terminalen ändå.

 

Nu är det sagt att ett nytt plan ska lyfta om 45 minuter. Stämmer det så kan jag inte klaga – då håller tidsangivelserna hyfsat. 

 

Fasen, kan ingenting gå riktigt fel på den här resan? Det är alldeles för smidigt att flyga lågprisflyg …

Kommentarer

kommentarer