Kapstaden. Taffelberget vakar över Waterfront. Kapstaden är en av världens läckraste städer, National Geographic en av planetens främsta tidningar. När den ena tipsar om gratisnöjen i den andra, kan det inte bli annat än intressant.

 

Jag har även tidigare nämnt National Geographics webbguider till sånt som är gratis. Då gällde det Rom, den här gången har NG:s redaktörer vänt blickarna mot Cape Town. En stad jag faktiskt trånar efter lika mycket nu som när jag spelade Afrikas stjärna för 25 år sedan.

 

Gratisguiden hittar ni här. Jag ska testa tipsen nästa gång jag reser till Kapstaden. Må det bli snart.


Kapstaden. Taffelberget vakar över Waterfront. Kapstaden är en av världens läckraste städer, National Geographic en av planetens främsta tidningar. När den ena tipsar om gratisnöjen i den andra, kan det inte bli annat än intressant.

 

Jag har även tidigare nämnt National Geographics webbguider till sånt som är gratis. Då gällde det Rom, den här gången har NG:s redaktörer vänt blickarna mot Cape Town. En stad jag faktiskt trånar efter lika mycket nu som när jag spelade Afrikas stjärna för 25 år sedan.

 

Gratisguiden hittar ni här. Jag ska testa tipsen nästa gång jag reser till Kapstaden. Må det bli snart.

Kommentarer

kommentarer