Ruttkarta från JetBlue

JetBlue gör det igen. Lågprisbolaget släpper ett flygluffarkort så billigt att det får oss att vilja boka en höstresa till USA. Bums.

Precis som förra året säljer JetBlue nu ett flygluffarkort kallat ”All You Can Jet”. För 499 dollar, cirka 3500 kronor, flyger du hur mycket som helst till bolagets destinationer i USA och Karibien.

Skatter och avgifter är inkluderade i priset, men flygplatsskatter tillkommer om du flyger till destinationer utanför USA, till exempel Puerto Rico.

Några hakar med erbjudandet? Inte många. Men en kan vara att biljetterna måste bokas tre dagar i förväg, så du kan inte vara helt spontan i resandet. Å andra sidan kan du också avboka en biljett med tre dagars varsel.

Den största begränsningen är tiden. All You Can Jet-passet gäller i en månad, från 6 september till 7 oktober.

Förutom flygpasset för 499 dollar finns också ett som kostar 699 dollar. Med det sistnämnda flyger du alla dagar i veckan, det förstnämnda bara på måndagar till torsdagar.

Vi har lekt med den interaktiva ruttkartanJetBlues webbplats och kan tänka oss en färdplan i stil med: New York – San Francisco, San Franscisco – Long Beach, Long Beach – Las Vegas. Las Vegas – Boston, Boston – Fort Lauderdale, Fort Lauderdale – Bahamas (Nassau), Nassau – New York.

Låter väl som en helt okej fyraveckorsresa? Totalpris för flyget, inklusive resan till USA, borde bli cirka 7500 kronor.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer