Yotel hotellrum

Snart öppnar ett flyginspirerat hotell i New York. Yotel ligger bara två kvarter från Times Square och lockar med små rum till låga priser.

Hotellkedjan Yotel har hittills endast etablerat sig på flygplatserna Schiphol i Amsterdam och Gatwick och Heathrow i London. Nu öppnar företaget sitt första amerikanska hotell – i New York.

Yotel vid Times Square är ett flygplats- och flygplansinspirerat hotell. Inredningen är gjord för att likna kabinen i första klass i ett flygplan och de allmänna utrymmena är tänkta att ta sin design från flygplatser.

Inte bara designen hämtas från flygets värld utan även tekniken. Incheckning sker bland annat via datorskärmar i så kallade kiosker likt de man hittar på flygplatser runt om i världen. Bagaget checkas även det in i en innovativ väskrobot som placerar väskorna i stora fack.

För den som är intresserad av att testflyga hotellet har webbbokningen redan öppnat. Själva premiärturen sker först den 7:e juni. Priset för ett rum är från 149 dollar inklusive frukost och wifi.

ALEXANDER DANGLER
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer