Twingo London

Twingo London är första spelet om de resande tvillingarna Alicia och Theo. Appen är svenskutvecklad och passar barn i åldrarna sex till tio år.

Vill du skapa reslust hos barnen? Twingo London är ett resespel som stimulerar fantasin, lockar till skratt och kräver lite klurighet. Instruktioner till spelet finns i både text och tal, så även barn som ännu inte lärt sig att läsa kan spela.

Bakom TwinGo står entreprenören Cecilia Gruvberger med sitt bolag Gobrilla. Manuset till spelet har tagits fram av barnboksförfattaren Maria Frensborg och illustrationerna har skapats av Clara Lindegren och Jennifer Nystedt.

– Som mamma till tre barn, som växer upp i en digital värld, vill jag vara med och positivt påverka utbudet av appspel. Att kombinera nöje och lärande i ett spel om resor är extra roligt eftersom det ger alla nyfikna barn möjlighet att få uppleva världen på egen hand”, säger Cecilia Gruvberger.

Spelet är fritt från reklam, har inga köp inuti appen och är genusneutralt. Twingo London finns att ladda ned i App Store och i Google Play för 50 kronor.

Kommentarer

kommentarer