Momondohotels

Danska Momondo lanserar en ny sajt för prisjämförelse av hotell. Förutom att lista de bästa priserna, rekommenderar sökmotorn utvalda hotell.

Momondo, med bas i Köpenhamn, är främst känt för sin flygsökmotor. Nu gör företaget samma sak för hotell som för flygbiljetter: listar de bästa priserna från olika resebyråer och bokningssajter.

Momondohotels.com, som finns på svenska, jämför pris på över 450 000 hotell från olika leverantörer. De flesta av de kända hotellsajterna finns med, som Expedia, Hotels.com och Skoosh – men stora Booking.com saknas av tekniska skäl.

– Momondo har skapat en tjänst som söker och jämför det bästa hotellerbjudanden från de flesta hotelleverantörerna, vilket möjliggör för konsumenten att hitta just det hotellalternativ som passar bäst, både snabbt och enkelt! Vi vill förenkla för användarna att hitta det perfekta hotellet när de bokar online, säger Alex Macura hos Momondo.

Förutom att visa det bästa priset för ett visst hotell på ett valt datum, rekommenderar sökmotorn hotell under benämningen Momondo Best Choice.

Sajter som jämför pris på hotell är inte lika vanliga som prisjämförelsesajter för flygresor, men det finns några. Hotelscombined och Reseguidens hotellsök är två exempel.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer