Lågprisbolag satsar på Mallorca

Flygkriget till Palma de Mallorca hettar till ytterligare när Norwegian meddelar att bolaget ökar kapaciteten på den för bolaget nya linjen.

Svenskar som vill flyga till Mallorca i sommar får många valmöjligheter. Förutom att charterarrangörerna har Mallorca i katalogerna och att SAS börjar flyga till Palma 11 april, satsar också lågprisflyget på ön.

För en månad sedan meddelade Ryanair att man börjar flyga till Palma från Skavsta, med start 1 april. Ryanair ska flyga två gånger per vecka.

Även Norwegian har Palma som nyhet i sommar, också med start i april. Idag meddelar flygbolaget att efterfrågan är så stor att antalet avgångar från Arlanda ökas från två till tre i veckan under normal trafik och till fyra per vecka under sommarmånaderna, med början i juni.

– Vi har haft en stor efterfrågan på våra biljetter. Vi svarar därför våra kunder med att öka kapaciteten så att de har möjlighet att hitta fler billiga biljetter och få större flexibilitet i sitt resande, säger Åsa Larsson, press- och informationsansvarig för Norwegian i Sverige.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer