Kortrea på Hotels.com

Jag har klantat mig. Jag inser det nu.

Bokade hotell i New York och Köpenhamn för ett par veckor sedan – trots att det kändes som att priserna var på tok för höga för resor i slutet av oktober och början av november.

Ibland vill man bara boka, ha det gjort och gå vidare. Men så kommer dagar som den här – när Hotels.com smäller till med en 48-timmarsrea som faktiskt är riktigt bra – och man inser exakt hur många tusenlappar som kunde ha sparats med lite is i magen.

Trevliga Hotel Chandler i Midtown på Manhattan säljs med 20 procents rabatt för vistelser fram till 30 december, en natt kostar från 1882 kronor. Prisvärt med tanke på kvalitet och läge – och ett av få hotell i New York som bjuder på vinprovning i lobbyn.


Nya Sheraton Brooklyn som jag bodde på i våras när det precis hade öppnat, kan nu bokas 33 procent under normalpris – en natt kostar från 1612 kronor. Vill du upptäcka Brooklyn och samtidigt bo bra, då är det ett toppenhotell.

I Köpenhamn finns fyrstärniga, populära, Adina Apartment Hotel med halva priset på ett rum: från 647 kronor per natt. Ett annat prissänkt alternativ i den danska huvudstaden är Ascot Hotel & Spa, även det med fyra stjärnor, från 555 kronor natten.

Observera att priserna bara finns till och med midnatt imorgon onsdag 6 oktober och att rabatterna varierar efter datum. Alla reahotell, och mer information, finns på den här kampanjsajten hos Hotels.com.

Kommentarer

kommentarer