Fokker50 från Skyways

Skyways utökar sin trafik med sex nya destinationer: Berlin, Bryssel, Bergen, Stavanger, Trondheim och Sundsvall.

I Jönköping storsatsar Skyways med två nya europeiska destinationer. Bryssel får både en morgon- och kvällsavgång dagligen och Berlin får en förmiddagstur varje dag. Även sträckan Jönköping – Arlanda utökas med en extra morgonflygning med avgång 07.30 och ankomst 8.25.

Till Norge startar flygningarna den 28:e mars med tre avgångar per dag på sträckan Arlanda – Bergen och två respektive en avgång per dag på sträckorna Arlanda Stavanger och Arlanda – Trondheim.

Skyways väljer även att återvända till Sundsvall. Sträckan Arlanda – Sundsvall Härnösand Airport kommer från 28:e mars att trafikeras med en morgon- och en eftermiddagstur från måndag till fredag. Därtill väljer även Skyways att utöka sin kapacitet med en extra morgonavgång från Halmstad till Stockholm.

De nya destinationerna utökar Skyways flyglinjer med 50 procent och ger många resenärer i landet både nya resedestinationer men framför allt bättre anslutningsmöjligheter. Alla nya destinationer kommer vara bokningsbara från den 10 februari.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer