Ryanair flyger till Rhodos och Rijeka

[ 0 ] 3 februari, 2011 |

Lindos på Rhodos

Satsningen på Medelhavet fortsätter från Ryanair. I april öppnas nya linjer från Skavsta till Rhodos och till Rijeka i Kroatien.

Till båda destinationerna blir det två avgångar per vecka. Ryanair flyger till grekiska ön Rhodos (bilden) på tisdagar och lördagar från 12 april och till Rijeka på måndagar och fredagar från 15 april.

- Nu får svenska passagerare ännu större valfrihet inför sina sommarsemestrar 2011. Båda linjerna är bokningsbara från imorgon fredag den 4 februari till introduktionspris 574 kronor till Rhodos och 474 kronor till Rijeka, säger Elina Hakkarainen som är nordisk försäljnings- och marknadschef för Ryanair.

Nyheten kommer bara en vecka efter att Ryanair meddelat att flygbolaget öppnar en rutt till grekiska Thessaloniki, också den startas i april.

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Tags: ,

Category: Flygnyheter, RESENYHETER

Om skribenten ()

Obs! Det här är en nyhet eller ett inlägg från gamla BortaBra.se. Om den saknar bild eller ser konstig ut, beror det på att sajten ändrat utseende och inriktning. BortaBra.se är numera en reseblogg. Gå till förstasidan för att läsa aktuella inlägg!

Skriv en kommentar