Lonely Planet Iphone

Guideboksförlaget Lonely Planet är på generöst humör. Företaget bjuder på reseguider till 13 europeiska storstäder, att ladda ned i Iphone. Guiderna kostar vanligtvis 119 kronor.

Lonely Planet kallar erbjudandet ”Snow Relief Sale” och syftet är ett ge flygresenärer som är strandade på Europas snöpinade flygplatser en gratischans att upptäcka den stad de fastnat i.

Lonely Planet gjorde samma sak i våras, när vulkanaskan från Island lamslog flygtrafiken i världen, och vad vi kan se är det samma guider nu som då. Men om du missade det tillfället, passa på – det handlar om guider för 119 kronor styck, eller ett sammanlagt värde av strax över 1500 kronor.

Även om du inte har en resa på gång till någon av de aktuella städerna just nu, kan ju en guide komma till nytta längre fram.

Gratiserbjudandet gäller endast Iphone, men även de som har en Andriodtelefon kan glädjas. Lonely Planet har sänkt priset på de guiderna till ynka 0,99 dollar, cirka sju kronor. Erbjudandet gäller till och med imorgon, onsdag 22 december

Här är direktlänkar till reseguiderna i App Store i Itunes:

REDAKTIONEN
redaktionen@bortabra.se

Kommentarer

kommentarer